Category Archives: Pendidikan

Pabukon Keliling, Ngaronjatkeun Minat Baca

 

BANDUNG–JURNAL NEWS–¬†Minat baca masarakat Kab. Bandung kaitung masih can nyugemakeun. Hal sarupa oge tumiba ka barudak sakolana. Ku kituna hal nu wajar lamun elmu pangaweruh boh barudak sakola boh masarakat umumna masih jauh tina harepan. Hal ieu ¬†diakibatkeun loba keneh masarakat nu teu daek maca, boh koran, boh majalah, komo deui buku nu mundel ku elmu pangaweruh mah.

Baca lebih lanjut

Iklan

Tinggalkan komentar

Filed under Pendidikan